N  O  R  D  E  N    H  A  I  R ‘S

STYLISTER ÄR STÄNDIGT UTE EFTER ATT SÄTTA TRENDER OCH ATT VARA UPPDATERADE PÅ TRENDER FRÅN VÄRLDENS ALLA HÖRN FÖR ATT KUNNA TILLGODOSE ALLA VÅRA KUNDERS ÖNSKEMÅL.

VÅRA STYLISTER UTGÄR ALLTID FRÅN KUNDENS PERSONLIGA UTGÅNGSLÄGE, STIL OCH FÖRUTSÄTTNINGAR OCH SKAPAR KLANDERFRIA FRISYRER.

TONY SEERWAN

TOPSTYLISTEN TONY – ÄR MANNEN SOM VÄXTE UPP I EN BARBERAR- OCH FRISÖRFAMILJ OCH HAR FÖLJT YRKET PÅ NÄRA HÅLL SEDAN BARNSBEN. MED EN STARK BARBERAR- OCH FRISÖR TRADITION SOM GENOMSYRAT HELA FAMILJEN, GENOM ÅREN HAR HAN SNAPPAT UPP INTRESSANT OCH VÄRDEFULL KUNSKAP SOM UTVECKLAT BÅDE HONOM SJÄLV OCH YRKET.

PÅ LINNÉGYMNASIET I UPPSALA UTBILDADE HAN SIG FÖR ATT SEDAN TA GESÄLLBREVET OCH FORTSÄTTA SIN UTBILDNING PÅ TONY&GUY I LONDON.

TONY SEERWAN ÄR ETT KÄNT NAMN I BRANSCHEN OCH HAN HAR SYNTS TILL OCH JOBBAT MED STYLING PÅ ETT FLERTAL STÖRRE MODEVISNINGAR OCH TV-PROGRAM.

DE SENASTE ÅREN HAR TONY REST RUNT I VÄRLDEN OCH UTBILDAT ANDRA FRISÖRER I KLIPP- OCH FÄRGTEKNIK HOS STORA KÄNDA MÄRKEN SOM TONY&GUY, HEADBRANDS, L’ORÉAL, MATRIX OCH TIGI.

HAN ÄR EN TRENDSETTER SOM ÄR UPPDATERAD INOM DE ABSOLUT SENASTE TRENDKUNSKAPERNA OCH LIGGER ALLTID STEGET FÖRE. TONY UTGÅR FRÅN VARJE KUNDS PERSONLIGA UTGÅNGSLÄGE, STIL OCH FÖRUTSÄTTNINGAR OCH SKAPAR KLANDERFRIA FRISYRER MED HJÄLP AV SAX, FÄRG OCH FORMVERKTYG. HAN ÄR EN MYCKET MODEMEDVETEN OCH TRENDKÄNSLIG STYLIST.